Lamp Ebony Black – DecoArt Americana Acrylics – Acryl verf – 59ml

 2,80

Lamp Ebony Black Acryl verf is kleurvast en top kwaliteit. In water oplosbaar. De verf is op waterbasis en geschikt voor kunst, hobby en home decoratie projecten.
De voordelen van DecoArt Americana Acrylic:
1)Zeer gepigmenteerd
2)Zeer goede dekking in één laag
3)Romige verf
4)Non toxic
5)Onderling mengbaar
6)Met water en zeep reinigbaar als de verf nog nat is

Uitverkocht

Artikelnummer: 16455167304 Categorieën: , , Tags: , , , ,

Lamp Ebony Black Acryl verf is kleurvast en top kwaliteit. In water oplosbaar. De Acryl verf van DecoArt hebben mooie kleuren, die aansluiten bij thema’s. Acryl verf kan je voor vele projecten gebruiken. Zoek bijvoorbeeld maar eens op Youtube. DecoArt zijn de makers van mooie hobby materialen.
De verf is op waterbasis en geschikt voor kunst, hobby en home decoratie projecten.
De voordelen van DecoArt Americana Acrylic:
1)Zeer gepigmenteerd
2)Zeer goede dekking in één laag
3)Romige verf
4)Non toxic
5)Onderling mengbaar
6)Met water en zeep reinigbaar als de verf nog nat is
Klik hier voor meer Americana kleuren DecoArt Americana

Bekijk de video op youtube:


Je kunt acrylverf Lamp Ebony Black uitstekend mengen met allerlei andere materialen. Daardoor is acrylverf van DecoArt zo geliefd bij scrapbooking, mixed media, enz.
Verdunnen doe je dus gewoon met water. Laat de kleuren mooi in elkaar overvloeien. Gebruik kwast, waterpenseel, sponsjes of verfspatel.

Acryl verf Lamp Ebony Black

Je kunt eerst een drupje verf op een stukje mica of craftsheet aanbrengen. Die gebruik je dan als palet om te verdunnen en mengen.
Acrylverf kent vele voordelen. Maar ook verschillen wanneer je deze vergelijkt met olieverf. Zo is de droogtijd misschien wel het grootste verschil. Zoals al eerder werd benoemd droogt acryl heel snel op. Hierdoor is het mogelijk om veel sneller te werken. Wanneer de verf is opgedroogd heeft deze een lichte glans. Hierdoor ziet de beschildering er zeer strak uit. Dus de kleuren zijn wat harder.
Acrylverf kun je in principe op elke ondergrond gebruiken. Denk hierbij aan papier, doek, houtwerk, aardewerk en diverse soorten ander materiaal. Ook kun je met behulp van acrylverf diverse schildertechnieken toepassen/nabootsen. Daardoor is deze zowel geschikt is voor beginnende als professionele schilders. Kortom een verf waarmee je van alles kunt doen.

Schudt je verf Lamp Ebony Black altijd goed voor gebruik.

DecoArt Americana Acrylics Lamp Ebony Black

Americana van DecoArt is een ‘premium quality’ verf voor vele doeleinden. De verf is op waterbasis en daarom geschikt voor kunst, hobby en home decoration projecten. Lamp Ebony Black geeft een prachtige kleur.