Menu Sluiten

Design Team stelt zich voor

Yolanda Wiering

Hoi, graag stel ik mezelf even voor.
Mijn naam is Yolanda Wiering, werkzaam bij de gemeente Purmerend en al zolang ik me kan heugen creatief bezig. Wat doe ik zoal? Je kan beter vragen, wat doe ik niet! Ik maak kaarten, ik stempel, stempelafdrukken inkleuren, scrapbook, haak, brei, naai. Sinds kort ben ik een oud ‘buik’kastje aan ‘t omtoveren tot een poppenkast. Ook dat laatste is erg leuk om te doen. Ooit een keer mixed media gedaan en ik kan zeggen….ook leuk.

Samen met mijn jongste dochter ben ik ook nog wel eens andere dingen aan het uitproberen, als we naar de Kreadoe zijn geweest. Bijvoorbeeld: creatief met klei (nee niet met kurk 😉 met gips/beton, vazen met speciale verf schilderen. etc. etc.

Esterina en ik kennen elkaar van een eerder designteam van een vroegere hobbywinkel. En toen ik in Februari de Hobby Factory binnenstapte ben ik gevraagd of ik in het designteam wilde komen. Dat is dus sinds deze week een feit. Zelf heb ik van augustus 2004 t/m juli 2006 zelf een hobbywinkel gehad in Purmerend. Het is al een tijd geleden, maar het blijft altijd “trekken” en ik vind het reuze leuk dat ik in het designteam plaats mag nemen. Ik hoop samen met de anderen mooie voorbeelden voor een ieder te maken.


Rona Semler

Hoi allemaal wat super om voor de Hobby Factory creatieve dingen te mogen maken.
Misschien leuk als ik mezelf even voorstel en iets over mijn ikje vertel.

Rona Semler is mijn naam,dit jaar 50 geworden,getrouwd, samen hebben wij 2 kids[jongens]. De mannen van ons zijn 27 en 25 jaar en zijn de deur al uit.

Wel hebben we 3 inwonende kattenbeesten, Pietertje, Tom en zus,vernoemd naar de muisjes van Assepoester 😂. Zelf werk ik niet meer, dus heb ik veel freubeltijd. Ook hebben we een kado kleindochter en een kado kleinzoon op komst. Daar hebben we het af en toe gezellig druk mee🥰. Zelf knutsel ik nu ongeveer 4 jaar. Ik hou van een heleboel verschillende dingen: tekenen, scrappen, kleuren, knippen, plakken, mixed media enz enz.

Ik hoop dat jullie de dingen die ik maak leuk vinden. Iedereen mag van alles aan mij vragen! Ik ga me best doen om het te beantwoorden😊 en ik hoop op een leuke en gezellige tijd en veel van jullie te ontmoeten.

Liefs, Rona
P.s. een foto houden jullie nog tegoed, net een paar fotoos gemaakt,maar als het niet spontaan gebeurd, ziet het er niet uit🙈😂


Claudia Huizinga

Mijn naam is Claudia Huizinga en ben 47 jaar, Op creatief gebied ben ik veelzijdig en altijd benieuwd naar nieuwe technieken, die ik dan graag ook uit probeer.

Een kleine greep uit mijn hobby’s zijn: taarten maken, schilderen, kaarten maken en mixed media.

Binnen de Hobby Factory zal ik mijn dan vooral focussen op mixed media. Ik hoop je hiermee te kunnen inspireren om het ook eens uit te proberen.

Ik wens je daarom veel knutsel plezier!

%d bloggers liken dit: