Distress Inkt

Resultaat 1–24 van de 113 resultaten wordt getoond

Distress inkt van Ranger Tim Holtz
Distress inkt Ranger is van het type dye-ink en zijn zuurvrije, non-toxic, veegvaste dye inkten op waterbasis. Distress inkt wordt meestal toegepast voor het maken van achtergronden en of om randen een vintage  of verweerd effect te geven. De ink pads kun je het beste gebruiken in combinatie met blending tool en bijpassend blending foam, vooral als je met stencils wilt werken of randen van papier wilt inkten. Lees hier meer over soorten inkten

Distress ink Oxide

Deze distress oxide ink is een combinatie van een dye inkt en een pigment inkt. Welke ideaal is voor het werken met embossing poeders. U herkent deze stempelinkt aan het zachte, sponsachtige  stempelkussen.

De inkt reageert op water, als het in contact komt met water oxideert het. Hoe meer u met water sprayt, hoe meer reactie van het oxideren van deze inkt zichtbaar wordt. Het effect wat je dan krijgt  is te vergelijken met het roesten van metaal, de inkt krijgt een zachtere (poeder achtige) uitstraling. De inkt is niet permanent, het zal telkens weer opnieuw reageren op water. De afdrukken worden na het drogen niet waterproof.

Winkelwagen