Gilding Wax

Gilding Wax – COOSA Crafts – kopen – kaarten maken

Supermooie creatieve metallic look lay-outs. Gilding wax is relatief nieuw in de wereld van kaarten maken en scrappen. Met de wax bereik je verrassende resultaten.

Met gemak tover je een zwart stuk (geëmbost) papier om in ‘metaal’! Maar je kunt er nog veel meer mee doen! Alles wat bij voorkeur reliëf heeft kun je dus  een metamorfose geven. Op een zwarte ondergrond krijg je echt het metaaleffect. Heb je bijvoorbeeld een wit fotolijstje, doe er dan eerst zwarte gesso op en bewerk het daarna met de was. Dus kijk onder ‘inspiratie’ als je nog wel wat ideeën kunt gebruiken.

Gilding wax en kaarten maken 

Doordat je weinig wax nodig hebt, is het zuinig in gebruik. Daarom is het geliefd bij kaarten maken, scrapbooking en mixed media.

Klik hier voor de gilding wax in onze webshop

Gilding wax kaartenSinds kort hebben we onze eigen wax in vier kleuren:
zilver, koper, goud en brons in potjes van 20 ml.

potjes wax

Metallic Gilding wax met kleuren

Werk je liever met kleuren? Of wil je een kleuraccent? Dat kan met de prachtige kleuren van Treasure Gold. De potjes zijn gevuld met 20 gr. metallic wax, daarom goed voor ca. 3 m2. De inhoud van de potjes is direct klaar voor gebruik. Bekijk hoe de was het beste aangebracht kan worden voor het mooiste resultaat. Je kunt het zien in dit filmpje (klik hier).

Blaas jouw embossingfolders nieuw leven in met de gilding wax! Het geeft een metallic accent aan kaarten of tovert (zwart) papier om tot een ‘metalen plaat’! Echt! Het is (relatief) nieuw in de wereld van kaarten maken. Deze speciale was geeft bijzondere accenten aan kaarten of scrapwerk, de wax houdt op elke ondergrond en de mogelijkheden zijn, door het gebruikte papier en combinaties van kleuren, eindeloos. Maar door gilding wax te gebruiken, kun je veel meer. Kaarten maken, zeer geschikt voor mixed media, voor het bewerken van lijsten, dus eigenlijk voor van alles.

voorbeeld

Doordat er een relief is geëmbossed in het zwarte papier, krijgt het papier dat mooie uiterlijk. 

Geef een antwoord

Winkelwagen