Gilding Wax – COOSA Crafts – kopen – kaarten maken

Supermooie creatieve metallic look lay-outs. Gilding wax is relatief nieuw in de wereld van kaarten

maken en scrappen. Met gilding wax bereik je verrassende resultaten. Met gemak tover je een zwart stuk (geëmbost) papier om in ‘metaal’! Maar je kunt er nog veel meer mee doen! Alles wat bij voorkeur reliëf heeft kun je een metamorfose geven. Op een zwarte ondergrond krijg je echt het metaaleffect. Heb je bijvoorbeeld een wit fotolijstje, doe er dan eerst zwarte gesso op en bewerk het daarna met de gilding wax. Kijk onder ‘inspiratie’ als je nog wel wat ideeën kunt gebruiken.

Klik hier voor de gilding wax in onze webshop

Sinds kort hebben we onze eigen gilding wax in vier kleuren:
zilver, koper, goud en brons in potjes van 20 ml.

Metallic wax met kleuren

Werk je liever met kleuren? Of wil je een kleuraccent? Dat kan met de prachtige kleuren van Treasure Gold. De potjes zijn gevuld met 20 gr. metallic wax, goed voor ca. 3 m2. De inhoud van de potjes is direct klaar voor gebruik. Bekijk hoe de wax het beste aangebracht kan worden voor het mooiste resultaat. Je kunt het zien in dit filmpje (klik hier).

Blaas jouw embossingfolders nieuw leven in met de gilding wax! Het geeft een metallic accent aan kaarten of tovert (zwart) papier om tot een ‘metalen plaat’! Echt! Gilding wax is (relatief) nieuw in de wereld van kaarten maken. Deze speciale wax geeft bijzondere accenten aan kaarten of scrapwerk, de wax houdt op elke ondergrond en de mogelijkheden zijn, door het gebruikte papier en combinaties van kleuren, eindeloos. Maar met gilding wax kun je veel meer dan kaarten maken, het is ook zeer geschikt voor mixed media, voor het bewerken van lijsten, eigenlijk voor van alles.