Menu Sluiten

Gilding Wax – COOSA Crafts – kopen – kaarten maken

Supermooie creatieve metallic look lay-outs. Gilding wax is relatief nieuw in de wereld van kaarten maken en scrappen. Met de wax bereik je verrassende resultaten. Met gemak tover je een zwart stuk (geëmbost) papier om in ‘metaal’! Maar je kunt er nog veel meer mee doen! Alles wat bij voorkeur reliëf heeft kun je een metamorfose geven. Op een zwarte ondergrond krijg je echt het metaaleffect. Heb je bijvoorbeeld een wit fotolijstje, doe er dan eerst zwarte gesso op en bewerk het daarna met de was. Kijk onder ‘inspiratie’ als je nog wel wat ideeën kunt gebruiken.

Klik hier voor de gilding wax in onze webshop

Gilding wax kaartenSinds kort hebben we onze eigen wax in vier kleuren:
zilver, koper, goud en brons in potjes van 20 ml.

potjes wax

Metallic Gilding wax met kleuren

Werk je liever met kleuren? Of wil je een kleuraccent? Dat kan met de prachtige kleuren van Treasure Gold. De potjes zijn gevuld met 20 gr. metallic wax, goed voor ca. 3 m2. De inhoud van de potjes is direct klaar voor gebruik. Bekijk hoe de was het beste aangebracht kan worden voor het mooiste resultaat. Je kunt het zien in dit filmpje (klik hier).

Blaas jouw embossingfolders nieuw leven in met de gilding wax! Het geeft een metallic accent aan kaarten of tovert (zwart) papier om tot een ‘metalen plaat’! Echt! Het is (relatief) nieuw in de wereld van kaarten maken. Deze speciale was geeft bijzondere accenten aan kaarten of scrapwerk, de wax houdt op elke ondergrond en de mogelijkheden zijn, door het gebruikte papier en combinaties van kleuren, eindeloos. Maar met gilding wax kun je veel meer dan kaarten maken, het is ook zeer geschikt voor mixed media, voor het bewerken van lijsten, eigenlijk voor van alles.

voorbeeld

%d bloggers liken dit: