Menu Sluiten

Hobbywinkel online Webshop

Klik hier voor onze uitgebreide Hobbywinkelhobbywinkel

Je vindt in de webshop een uitgebreid assortiment. Dit bestaat uit creatieve hobby artikelen, benodigdheden en materialen. Alles voor de creatieve hobby’s! Meer dan 5000 artikelen direct leverbaar en op voorraad. Dus voor Mixed media, Scrapbooking en zelf kaarten maken heb je alles snel in huis. Kleine verzendingen via briefpost mogelijk. Vind je een artikel niet in onze hobbywinkel, stuur ons een mail en komen we samen tot een oplossing.

Hobbywinkel en webshop in hobby artikelen

Waarvoor wij staan: Aantrekkelijke prijzen, uitgebreide service en kwaliteitsproducten. Omdat niets zo vervelend is als dat je uren aan je creatieve werkstuk hebt gewerkt. En het door het verkeerde materiaal het allemaal niet lukt. Hier op de site en op het internet vind je vele tips en trucs over het laten slagen van je werkstuk. Ons hobby artikelen assortiment is juist op jouw creatieve hobby’s afgestemd. Bekijk tips op dit gedeelte van de website hier.

Doordat wij sommige artikelen rechtstreeks uit Amerika hebben geïmporteerd, ben je verzekerd van vele kwalitatief mooie en goede producten. Heel veel Amerikanen hebben crafting als creatieve hobby, vandaar de link met dit land. Deze Amerikaanse artikelen zijn vaak wat duurder dan andere artikelen, maar de kwaliteit maakt een hoop goed. Dus je krijgt meer ‘waar voor je geld’.

Onze  Hobbywinkel online

Alles leveren wij direct uit onze voorraad. Je hebt het vaak de volgende dag al in huis. Alles voor je albums, scrapbooking, ATC, Project Life, planners, kaarten maken, embossen en mixed media. We bieden alleen kwaliteitsproducten van o.a. Ranger, Tim Holtz, Studiolight, Kaiser craft, Marianne design en Stazon. Alle producten zoals stempels, inkt, papier, embossingpoeder, washi tapes, stencils, die cut mallen, gereedschappen, decoraties, embellishments, ponsen, lint en kant enz. enz bijelkaar. Dus alles overzichtelijk gesorteerd in onze webshop.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van aanbiedingen. En nieuwe toevoegingen aan ons uitgebreide hobby artikelen assortiment. We sturen deze nieuwsbrief één keer per maand. Dus je wordt niet overspoeld door overbodige reclameboodschappen.

Hobby Factory op Facebook, Instagram en Pintrest

Veel mensen met creatieve hobby’s willen graag hun werkstukken op internet met andere delen.  Zo kunnen we van elkaar nieuwe ideeën en inspiratie opdoen. Deel je creatieve hobby ervaringen, werkstukken en layouts met ons. We zijn benieuwd naar jouw mening of wat je hebt gemaakt. Dus laat gerust een berichtje op één van onze pagina’s of op onze Facebook pagina achter.

Hobby Factory is te vinden op:
Facebook
Instagram
Google+
Pintrest

Wat is??

Alle begin is moeilijk en wij willen je graag helpen. Ben je niet zo bekend met de vele termen? Dan vind je op deze pagina alle informatie en uitleg die je nodig hebt om als echte hobbyist door het leven te gaan. Veelal zijn de termen en de afmetingen van de werkstukken in het Amerikaans. Wil je de maten van inches in centimeters (of andersom) omrekenen? Dan kan je handig gebruik maken van Google. Tik maar eens 10 inch in de zoekbalk van Google in. Je ziet het resultaat! Het gebruik van internet is ook vanuit de hobbywereld niet meer weg te denken.

Creatieve hobby’s

Al eeuwen hebben mensen een bezigheid. Het gaat niet alleen om tijdverdrijf, maar het is leuk om je techniek en ervaringen te zien ontwikkelen. Het is niet alleen leuk om jezelf vaardigheden aan te leren, maar kan in de praktijk best handig zijn om bepaalde vaardigheden onder de knie te hebben.

Er zijn veel creatieve hobby’s, denk aan schilderen, tekenen, boetseren, houtsnijden, handwerken noem maar op. De creatieve hobby’s waar Hobby Factory zich op richt, zijn meer uit Amerika komen ‘overwaaien’. Maar heeft in Europa al veel beoefenaars in de greep. Denk aan de hobby’s: Scrapbooking, ATC, Project Life, kaarten maken, Pocket letters, embossen en crafting. Laat je inspireren door filmpjes op youtube over mixed media of scrapbooking of pintrest

Zelf kaarten maken

Ook mensen die graag zelf hun kaarten maken, kunnen vele voorbeelden hiervan op onze site terugvinden. De hobbyistengroep wordt in omvang steeds groter. Dus steeds meer mensen maken zelf kaarten. Hoe leuk is het niet om zelf kerstkaarten of verjaardagskaarten te maken. Daardoor zullen wij het niet nalaten allerhande tips te geven. Vele producten in onze webshop kun je dus voor dit doeleinde terugvinden. Kijk op: www.kaarten-maken.eu

Mixed media

In de webshop vind je heel veel producten, materialen op het gebied van mixed media. Veel mensen worden al in de greep gehouden van deze hobby. Je kunt er veel creativiteit in kwijt. Wat mixed media is en hoe dit jouw creativiteit tot een andere manier tot uiting laat komen lees je hier: mixed media pagina

Website kwaliteit

Onze website is beloond met een zoekvriendelijke onderscheiding.
https://smallseotools.com/

%d bloggers liken dit: