Hobby Factory op Instagram

instagram logo

Hier vind je alle foto’s van Hobby Factory op Instagram. Laat je inspireren door onze werkstukken of de producten die we showen. Het platform heeft zich ontwikkeld tot een groot foto uitwissel medium.

[instagram-feed type=hashtag]

Instagram en Hobby Fatory

Volg ons op Instagram. De bron van inspiratie voor elke hobbyist. Doordat op Instagram heel veel hobbyfoto’s worden gepost, is het een oneindige bron voor inspiratie. Dus op het gebied van scrapbooking, mixed media en kaarten makenkun je eigenlijk niet zonder.

Werkstukken

We zullen regelmatig onze gemaakte werkstukken posten. Ook van deelnemers van onze vele leerzame workshops. Hierdoor raak je geïnspireerd om mooie creaties te maken. Tevens krijg je ideeën om een mooi werkstuk te maken. Ook delen wij werkstukken waar wij weer door geïnspireerd zijn geraakt. Zo blijven we op de hoogte van de leukste foto’s die op ons hobbygebied te vinden zijn.

Nieuwe producten uit de webshop

Door dit medium houden we je op de hoogte te houden van de nieuwste producten of artikelen die we onder de aandacht willen brengen. Het kan ook een demonstratie zijn van producten. We laten je zien welke mogelijkheden de producten bezitten. Of hoe je de producten kunt gebruiken.

Wat is het nu eigenlijk?

Uniek aan het platform is dat het volledig om foto’s draait, maar op een andere manier dan op Facebook. Daar gooi je van bijvoorbeeld een feestje alle foto’s in een map. Bij Instagram.com ga je juist op zoek naar die ene foto die nét dat hele evenement vertelt. Ook kun je er nog filters op zetten om de foto’s wat aantrekkelijker te maken, waardoor je grotendeels mooie en unieke foto’s in je tijdlijn krijgt.

Download de app voor android, i-phone of windows gemakkelijk van internet. Maak een gebruikersaccount aan en je kunt direct aan de slag. Het draait om te volgen en gevolgd te worden.