Verzending

De pagina bevat informatie over de onze brief- of pakket verzending.

Bestelling onder €10,- alleen afhalen mogelijk, deze worden niet verzonden

Brievenbuspost

Kleine producten of producten in kleine hoeveelheden kunnen wij als brievenbuspost verzenden. Wij kunnen dan een deel van de door jou reeds betaalde verzendkosten aan je terugstorten. Bij twijfel mail ons!

Pakketpost

Bij bestellingen minder dan €40,-  is het verzendtarief 6,95 (binnen Nederland). Voor bestellingen naar het buitenland is het post tarief €13,95.

Verzendmethode

De pakketten worden onder de naam Hobby Factory verzonden en bij je aangeboden door de pakketservice van PostNL. Standaard brengen wij bij een bestelling van minder dan €40,- aan verzendkosten €6,95 in rekening. Indien het product door de brievenbus past, zullen wij je een deel van de verzendkosten retourneren.

Wij verzenden je bestelling zodra wij je betaling hebben ontvangen. Wanneer je een voorradig product bestelt en betaalt  voor 14:00 kun je jouw bestelling de volgende werkdag verwachten.

Bestellingen die in het weekend (vrijdag na 17:00 uur, zaterdag en zondag) en op maandag geplaatst worden zullen je indien voorradig op dinsdag worden aangeboden.

Betalingsmogelijkheden zijn vooruitbetaling per bank,  internetbankieren , iDeal, creditcard, bancontact. Bij verzending naar het buitenland? Informeer naar de tarieven als deze niet wordt aangegeven.

Wij verzenden alles met een zo groot mogelijke voorzichtigheid. Maar mocht een product jou niet in goede staat bereiken, dan kan je deze retourneren. Lees hier over retourneren.

Geef een antwoord

Winkelwagen