wie is hobby factory

Wie is Hobby Factory?

wie is hobby factory

In 2017 is Hobby Factory gestart met het idee om vanuit de hobby mee te denken met de beoefenaars Ons doel is om daar een goed assortiment van producten om heen te bouwen. Het team achter de Hobby Factory heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van creatieve activiteiten. Ooit begon Esterina als bloemiste. Na het geven van workshops in huis/tuin en groen decoraties en via scrapbooking naar mix media om te komen waar ze nu staat. Hierdoor ben je er van verzekerd dat wij je zullen bijstaan in de uitoefening van je hobby. Doordat onze productlijnen naadloos hierop aansluiten. Bij onze producten willen wij je zoveel mogelijk informatie meegeven, zodat je handigheidjes en tips van ons meekrijgt.

Prijs en Kwaliteit van Hobby Factory

Wij zijn er ons ook van bewust dat sommige producten erg duur lijken t.o.v. andere merken of producten die prijs discounters voeren. Maar wees je er goed van bewust dat een lage prijs vaak gepaard gaat met mindere kwaliteit of mindere service. Hobby Factory doet dat anders. Wij willen merkproducten aanbieden tegen een gangbare en scherpe prijs. Waarbij we je graag zoveel mogelijk voorzien van service en advies.

Jouw hobby, onze aandacht

Vandaar dat Hobby Factory een uitgebalanceerd assortiment voert van producten die zich in de praktijk hebben bewezen. Je vind hier alle bekende en kwaliteitsmerken als Studio Light, Stazon, Ranger, Marianne design. Dit is speciaal afgestemd op jouw hobby, zodat de kans van slagen hoog is. Heb je vragen, twijfels of opmerkingen vertel het ons.

Hobby product assortiment

Hebben wij een product niet in de webshop en ben jij van mening dat we die wel zouden moeten voeren, vertel het ons en wij gaan kijken hoe we dit gaan opnemen in onze productlijn. Stuur een mail naar webshop@hobby-factory.nl Natuurlijk mag je van ons verwachten dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Geef een antwoord

Winkelwagen