Joy!Crafts

Enig resultaat

Joy!Crafts

Joy!Crafts wil een mooie lijn creatieve hobby-producten in de markt zetten. Om jou te inspireren hun creativiteit te verwerken in de mooiste werkstukken, kaarten etc. Omdat zij luisteren naar de klanten. Lukt het om samen met hen op nieuwe ideeën te komen en te produceren.

Joy!Crafts producten op Hobby Factory

Joy!Crafts stencils, mallen, cutting en embossing

Met zorg worden nieuwe artikelen bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Om uiteindelijk via diverse kanalen bij de consument te komen. Doordat zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van artikelen in de hobby-branche. Staat innovatie, plezier in hobby en het leveren van kwaliteit bij hun bovenaan.

Profiel

Joy!Crafts is 12 jaar geleden een import – export bedrijf gestart in materialen en technieken voor de hobby branche. Zij leveren in Nederland en wereldwijd. Op hun site zie je de enorme keuze van inspiratie, in thema’s gerangschikt. We hopen dat u nog meer plezier heeft van de aangeschafte materialen. De site wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen, inspiratie en informatie. Dus dat biedt jou de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de allernieuwste artikelen, technieken en mogelijkheden. Bij Producten kan u links in de categoriebalk klikken. Of rechts op de naam, het aantal of een afbeelding klikken om in de gewenste groep producten te komen.

Meer dan 30 jaar ervaringJoy!crafts-Mallen-Snij-stencil-Stempel-cutting-embossing

Joy!Crafts is een informeel, toegankelijk familiebedrijf. En heeft al 38 jaar ervaring in de hobbybranche. Ze reizen met enige regelmaat naar onze leveranciers. Bezoeken beurzen om op de hoogte te blijven in de branche. De producten worden maandelijks uitgebreid met aanvullende artikelen op bestaande assortiment. Dus ook meer en andere groepen creatieve materialen. Zie hun site