Kit 10 – Distress Ink Pad mini kit – Ranger – Tim Holtz

 11,50

Kit 10 Distress Ink Pad mini kit is kleurvast, zuurvrij en top kwaliteit. In water oplosbaar. Ook voor Distress Ink Pad mini kit ben je bij Ranger – Tim Holtz aan het goede adres.

Uitverkocht

Artikelnummer: 789541040408 Categorieën: , , Tags: , ,

Kit 10 Distress Ink Pad mini kit is kleurvast, zuurvrij en top kwaliteit. In water oplosbaar. Distress inkt kan je op vele manieren gebruiken. Zoek bijvoorbeeld maar eens op Youtube. Ranger – Tim Holtz maakt kwalitatief goede producten.
Klik hier voor meer distress inkt Distress inkten
Bekijk de video op youtube:


Deze inkt kun je perfect gebruiken voor het inkleuren van stempelafdrukken. Doe dit op aquarelpapier, omdat hiervoor het meeste geschikt. Dep een stukje mika of craftsheet op je stempelkussen. Neem met je waterpenseel inkt van het mika of craftsheet op en breng het aan op jou papier.

Kleurvast

Distress inkt kun je gebruiken voor meer dan kleuren alleen. De inkt is door Tim Holtz speciaal ontwikkeld om onder andere papier, kaarten en foto’s, etc. een oud en verweerd uiterlijk te geven. Dus legio mogelijkheden.

Kit 10 is een zuurvrije niet giftige inkt. De inkt droogt langzaam en daardoor zeer geschikt voor vele doeleinden. Dus Kit 10 mag echt niet ontbreken in je hobby studio.
Met Distress inkt creëer je fantastisch mooie vintage en verouderingseffecten. Deze droge inkt op waterbasis is zuurvrij en niet giftig. Met vilten stempelkussen. Doordat distress ink op waterbasis is kan je gemakkelijk diverse lagen opbouwen in verschillende kleuren.

Perfect om te gebruiken bij al uw scrapbook pagina’s, kaarten en papier projecten. Deze kleuren zijn speciaal geselecteerd. En geven daardoor een realistisch, verweerde look op papier, foto’s en decoratieve fibers. Het inkt gedeelte van de kussentjes zijn wat hoger gemaakt. Daardoor zijn ze gemakkelijk in gebruik voor de “direct to paper” technieken.

Kit 10 is oplosbaar in water

Ranger Tim Holtz Distress Ink is in water oplosbaar, hierdoor kan je fantastische kleuren effecten realiseren. Deze inkten zijn bijzonder geschikt om de vintage, verweerde en vlekken look te creëren. Ze zijn natuurlijk zuurvrij, niet giftig, vervagen niet en zijn op waterbasis. Dus goed toepasbaar in elk project.