knutselen volwassenen

Knutselen volwassenen

Er staat hobby knutselen volwassenen, maar natuurlijk is met je (klein) kinderen het ook hartstikke leuk om te knutselen. Leuk je eigen dingen maken, lekker creatief bezig zijn. Je eigen gemaakte werkstukjes blijft toch altijd leuk. Oefening baart kunst, is niet voor niets een leuk gezegde. De meeste mensen zijn bang om te beginnen. Men denkt vaak ik heb er te weinig spullen voor. Of ik heb de verkeerde spullen er voor. Je hebt echt niet veel nodig en je hebt het ongetwijfeld allemaal in huis.

Hobby- en knutselspullen

Je bent er al met een stuk karton of papier, een schaar, een paar stiften en een potlood. Dan nog, en daar slaat het bij de meesten van ons op slot, een onderwerp wat je wilt gaan maken. Dan heb je in ene heel veel keuzes. Gewoon je fantasie de vrije loop laten en iets leuks ervan maken vinden we vaak moeilijk. We zijn dan ook nog eens vaak heel kritisch over het resultaat. Maar eigenlijk is alles goed.

Natuurlijk zijn wij bij Hobby Factory er juist voor om als je het moeilijk vindt om iets te tekenen, jou te helpen. We hebben prachtige stempels die je alleen nog hoeft in te kleuren. Je hebt snel resultaat van je zelf met een beetje hulp van ons. Je zoekt hier en daar op bijvoorbeeld youtube naar een idee. Begin simpel, moeilijk kan altijd nog.

De spullen vind je hier in onze webwinkel

Knutselen met papier is niet moeilijk

Wij hebben ons toegelegd op het kaarten maken, scrapbooking en plannering. Heerlijke bezigheden met papier. Ook als je hier simpel begint, is het niet moeilijk. Natuurlijk heb je moeilijke origamie vormen etc. etc. Maar daar hebben wij ons niet in gespecialiseerd. Met scrapbooking en plannering gaat het om rustgevend en creatief bezig te zijn met de zaken die om je heen spelen. Je maakt leuke lay-outs die je versiert met eigen tekeningetjes of foto’s.

Hobby knutselen volwassenen en kinderen

De leukste ideeën vind je hier in dit Youtube filmpje. Je kunt voor alle gelegenheden wel wat leuks maken Bijvoorbeeld voor carnaval, sinterklaas, vaderdag, kerst, pasen Je kunt natuurlijk knutsels maken in de zomer, herfst, voorjaar, lente en winter. Decoraties voor mannen en vrouwen. Het kan allemaal. Zo hebben we stoere stempels, met bijvoorbeeld motoren voor mannen. Haal alles voor je projecten in huis. Leuk bijvoorbeeld een agenda of album op of maak een leuke kerstkaart. Het kan knutselen voor volwassenen zijn door kinderen gemaakt.

Hobby knutselen volwassenen
Hier een voorbeeld van een zelf gemaakt kaartje.

Hier onder een greep uit de webshop

Geef een antwoord

Winkelwagen