Menu Sluiten

Scrapbook materiaal kopen webshop online

Scrapbook zelf maken - papierHobby Factory heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van het zelf maken van een scrapbook. Scrapbooking is ontzettend leuk om te doen en de resultaten zijn verbluffend! Het is ontspanning en opwindig tegelijk, dus wat houd je tegen? Het is een creatieve hobby die vanuit Amerika in de jaren ’90 is komen overwaaien.  Amerikanen vinden het leuk om hun familie leden en vrienden om in een mooi opgemaakt album hun laatste kiekjes te laten zien. Doordat ze ver van elkaar af wonen en elkaar niet regelmatig zien. Het toepassen van diverse materialen en technieken is een enerverende bezigheid. Laat je inspireren door de talloze voorbeelden en tips die te vinden zijn. Wij helpen je gerust Dus kom je er niet uit? Bel of mail ons gerust.

Scrapbook zelf maken

Je kunt natuurlijk online bijvoorbeeld bij Hema een scrapbook samenstellen. Nog leuker is scrapbooking zelf doen. Vind je het moeilijk om jouw album helemaal vanaf niets te op te bouwen? Dan hebben wij scrapbook albums in de aanbieding, die alvast zijn voorzien van een kaft en zijn ingebonden. Kijk in deze productgroep. Geloof me, het is echt een kwestie van gewoon beginnen. Wil je advies? Neem gerust contact met ons op, we leggen je het allemaal rustig uit.

Kijk of koop in onze online hobby webshop jou materialen

Scrapbook zelf makenWij hebben de perfecte scrapbook materialen en artikelen van beginner tot gevorderden. Je hebt hierdoor altijd voldoende keuze. Ook geven wij workshops die je helpen in de diverse technieken om te komen tot een album die je zelf maakt. Begin makkelijk met voorbedrukt papier en decoraties, neem daarna stappen verder met je eigen stempel en inkt technieken. Niets hoeft in één keer, de het vooral in jouw eigen tempo. Embossen en stansen kan altijd later nog. Fouten maken is er niet bij, maar je leert constant bij met elke pagina die je maakt.

Kijk in onze webgroepen voor mixed media en inkten.

of lees meer over scrapbooken (plakboeken) op Wikipedia

%d bloggers liken dit: