Menu Sluiten

Scrapbook materiaal kopen webshop online

Scrapbook zelf maken - papierHobby Factory heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van het zelf maken van een scrapbook. Scrapbooking is ontzettend leuk om te doen en de resultaten zijn verbluffend! Het is ontspanning en opwindig tegelijk, dus wat houd je tegen? Het is een creatieve hobby die vanuit Amerika in de jaren ’90 is komen overwaaien.  Amerikanen vinden het leuk om hun familie leden en vrienden om in een mooi opgemaakt album hun laatste kiekjes te laten zien. Doordat ze ver van elkaar af wonen en elkaar niet regelmatig zien. Het toepassen van diverse materialen en technieken is een enerverende bezigheid. Laat je inspireren door de talloze voorbeelden en tips die te vinden zijn. Wij helpen je gerust Dus kom je er niet uit? Bel of mail ons gerust.

Scrapbooking blijft een leuke hobby

Scrapbooking blijft onverminderd populair. Het is een fantastische manier om je favoriete herinneringen te bewaren op een creatieve manier. Zo kun je later al die mooie momenten en belangrijke gebeurtenissen opnieuw beleven als je door de zelfgemaakte scrapbook albums bladert. In onze webshop vind je alles voor jouw DIY projecten. Vanaf het maken van scrapbook layouts, zoals een romantische Franse pagina, een trouwfoto project en een warme herfst layout. Laat je inspireren op het internet door scrapbook ideeën en ga aan de slag met je eigen scrapbook pagina’s voor jouw meest dierbare herinneringen!

Scrapbook zelf maken

Je kunt natuurlijk online bijvoorbeeld bij Hema een scrapbook samenstellen. Nog leuker is scrapbooking zelf doen. Vind je het moeilijk om jouw album helemaal vanaf niets te op te bouwen? Dan hebben wij scrapbook albums in de aanbieding, die alvast zijn voorzien van een kaft en zijn ingebonden. Kijk in deze productgroep. Geloof me, het is echt een kwestie van gewoon beginnen. Wil je advies? Neem gerust contact met ons op, we leggen je het allemaal rustig uit.

Kijk of koop in onze online hobby webshop jou materialen

Scrapbook zelf makenWij hebben de perfecte scrapbook materialen en artikelen van beginner tot gevorderden. Je hebt hierdoor altijd voldoende keuze. Ook geven wij workshops die je helpen in de diverse technieken om te komen tot een album die je zelf maakt. Begin makkelijk met voorbedrukt papier en decoraties, neem daarna stappen verder met je eigen stempel en inkt technieken. Niets hoeft in één keer, de het vooral in jouw eigen tempo. Embossen en stansen kan altijd later nog. Fouten maken is er niet bij, maar je leert constant bij met elke pagina die je maakt.

Kijk in onze webgroepen voor mixed media en inkten. Of lees meer over scrapbooken (plakboeken) op Wikipedia

Scrapbooking DIY projecten

Ga aan de slag met je eigen scrapbook layouts en vereeuwig op deze manier je speciale herinneringen. Vul je scrapbook albums met prachtige pagina’s die stuk voor stuk een verhaal vertellen en een gevoel delen. Dit kun je doen door gebruik te maken van foto’s, aangevuld met leuke teksten en versieringen. Scrappen kent geen regels. Laat je creativiteit de vrije loop! Scrapbook materiaal zorgt ervoor dat een scrapbook maken nog leuker wordt.

Scrappapier

Een mooi scrapbook project begint met een mooie basis: de achtergrond van je project. Ga voor scrapbooking papier bijpassend bij het thema van je scrapbook pagina. Scrapbook papier is verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en patronen.  Van papier in zomerse thema’s met fleurige kleurrijke patronen tot papier met winterse taferelen. Zelfs aan kerstpapier is gedacht. Voor ieder wat wils dus! Daarom is het zo een veelzijdige hobby.

Snijmallen

Een stansmachine biedt nog meer mogelijkheden voor je paper crafting projecten, zoals scrapbooking. Met behulp van een machine en snij en embossingmallen verkrijg je leuke figuren voor het aankleden en opleuken van je scrapbook pagina’s. Snijmallen kunnen dus worden gebruikt om figuren uit papier te snijden. Met embossingmallen kun je scrapbooking papier embossen. Embossing houdt in dat je je papier voorziet van een reliëfpatroon. Hierdoor krijgt jouw project meer diepte. Zowel snijmallen als embossingmallen zijn in alle bedenkbare figuren verkrijgbaar en zijn een heuse toevoeging aan je project.

Stempelen

Stempelen is ook een leuke manier om je scrapbook layouts aan te kleden. Doordat je stempels te gebruikt, krijgt jouw scrapbook dat unieke uiterlijk. Zorg voor een stamping tool, stempelinkt en stempels. Er zijn diverse soorten stempels verkrijgbaar: houten stempels, tekststempels, clear stempels, rubber stempels en cling stamps. Dus, zoek een leuk figuur of een bijpassende tekst uit en stempel erop los!

Embellishments

Je maakt een mooi geheel van je scrapbook layouts door ze te versieren. Er bestaan tal van verschillende soorten embellishments voor scrapbook projecten. Voor ieder project is er een bijpassende versiering te vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie scrapbook stickers (3D stickers, foam stickers, thickers stickers), washi tape, paperclips, collectables, knopen, kralen, bloemen, tags en nog veel meer.

%d bloggers liken dit: