Stansen

Toont alle 189 resultaten

Goedkope verzending van stansen middels briefpost mogelijk!
Met stansen kunt u papier uitsnijden in verschillende vormen. Er zijn hobbystansen die karton of vilt uit stansen. Sommige geven gelijk de mogelijkheid te embossen al dan niet tegelijk tijdens het snijden. Embossen is een techniek om een reliëf in papier te maken. Stansen zijn er in veel maten en soorten. De één is meer geschikt voor wat dikker materiaal zoals karton of vilt dan de ander. Om gebruik te kunnen maken van de hobbystansen heb je wel een stans machine nodig. Een stans machine is een soort pers met metalen rollen die ervoor zorgen dat de stans in het papier wordt gedrukt. Door verschillende dikte van plastic platen te gebruiken kan je veel verschillende dikten aan materiaal door de stansmachine doorvoeren.
Stansen & embossen
Dit zijn populaire technieken bij het kaarten maken, scrapbooken en bij mixed media. Bij ons heeft u een ruime keuze in machines, mallen en alle accessoires.
Sizzix Big Shot kopen
Deze stansmachine doet zijn naam eer aan. De Big Shot snijdt bijna alles van papier, karton, stof, vilt en zelfs raamfolie en is dus een echte big deal. Makkelijk te bedienen zonder veel kracht te zetten. Bij Hobby Factyory bestelt u eenvoudig de juiste accessoires en een brede selectie van mallen met verschillende beelden en motieven voor het snijden met de Big Shot of andere stansmachines. Laat je uitgebreid informeren.

Winkelwagen