Stempels

Toont alle 111 resultaten

Stempels clear stamps kopen
Hobby Factory heeft stempels met teksten of afbeeldingen in de aanbieding. Of het nu gaat om kaarten maken, mixed media, pocket letters en scrapbooken stempelen geeft een mooie dimensie aan jouw werkstukken. Voordelige en goedkope verzending van de stempels is mogelijk doordat wij de kleine formaten als briefpost kunnen versturen. Lees hier over brievenbuspost verzending
Hobby stempels en clear stamps teksten in Nederlands of Engels
Een stempel kan uit verschillende materialen bestaan en kan vele vormen hebben: bijvoorbeeld de rolstempel, rubber stempel of de clear stamps. Clear stamps zijn doorzichtig daardoor kunt u precies bepalen waar je wilt stempelen. Clear stamps zijn gemaakt van acryl of siliconen hierbij gebruikt u een acrylblok. Er bestaat zeker verschil in kwaliteit, maar bij Hobby Factory hebben wij de gerenommeerde merken die garant staan voor succes en veel hobby plezier. Kies de juiste inkt en cleaner bij de juiste stempel. Kijk ook in de groep van de stempelbenodigdheden.

Hier vind je vele stempels die op de markt zijn zoals clear stempels van o.a. Marianne Design, Studio light, Joy, Find it en nog veel meer. Ook verkopen wij Memento Inkt, Stazon Inkt, Versamagic Inkt en nog veel meer.
Clear stamps
Clear Stamps zijn zelfklevende transparante stempels. Ze worden gekleefd op een transparant acrylblok. In tegenstelling tot rubberen stempels, hoef je bij transparante stempels slechts 1 acrylblok te kopen. Hierop kun je je eigen stempel samenstellen.Kies de stempel die je wilt gebruiken. Plak vervolgens het silliconen stempel gedeelte op het doorzichtige acrylblok en stempelen maar! Voordeel: de stempel kleeft uit zichzelf, waardoor je geen lijm of plakband nodig hebt. Als je een andere stempel wilt gebruiken? Dan haal je heel gemakkelijk het stempel plaatje eraf en plak je deze weer op het stempelvel. Om nog nauwkeuriger de stempel op een papieren ondergrond te kunnen plaatsen. Dan is een stempelhulp een handige tool.

Winkelwagen