Tips

In dit onderdeel van onze site geven we je graag achtergrondinformatie over termen en producten die onze hobby fascinerend maken. Wij willen dat je met volle teugen van je hobby en werkstukken geniet. Onze hobby staat bol van de termen en technieken en de kennis die mede uitoefenaars opdoen, waarvan wij vinden dat je daarvan op de hoogte moet zijn. Zodat wij hier sommige zaken waarover je twijfelt of waar je nog niet bekend mee ben, trachten duidelijk uit de doeken te doen. Hierdoor leer je meer uit je materialen en gereedschappen te halen en krijg je een beeld van technieken waar je nog niet zo bekend mee bent. Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie van het internet af in de vorm van video’s en documenten.

 

Prijs en Kwaliteit van Hobby Factory Webshop

In onze webshop bieden wij hobby artikelen aan van een goede kwaliteit en gerenomeerde merken. Deze gerenomeerde merken zijn dit niet voor niets geworden. Wij zijn er ons ook van bewust dat sommige producten erg duur lijken t.o.v. andere merken of producten die prijsdiscounters voeren. Maar wees je er goed van bewust dat een lage prijs vaak gepaard gaat met mindere kwaliteit of mindere service. Hobby Factory doet dat anders. Wij willen merkproducten aanbieden tegen een gangbare en scherpe prijs, waarbij we je graag zoveel mogelijk voorzien van advies.

 

Jouw hobby, onze aandacht

Vandaar dat Hobby Factory een uitgebalanceerd assortiment voert van producten die zich in de praktijk hebben bewezen. Dit is speciaal afgestemd op jouw hobby, zodat de kans van slagen hoog is en de gebruiksmogelijkheden zo optimaal mogelijk worden benut. Daarnaast mag je rekenen op uitgebreide ondersteuning en service vanuit ons. Heb je vragen, twijfels of opmerkingen vertel het ons.

 

Creatieve workshops

Niets is zo leuk als het meedoen aan creatieve workshops. Je leert de nieuwste producten, technieken kennen en je blijft op de hoogte van de laatste trends. Vaak in een ongedwongen sfeer met hobbygenoten kennis en vaardigheden uitwisselen. Gewoon lekker een tijdje als hobbyisten onder elkaar.

Geef een antwoord

Winkelwagen