Hoe gebruik je…? “How to”?

In deze rubriek laten we je zien hoe je de verschillende producten het beste kan gebruiken. Van de beste manier om te lijmen tot het laten smelten van embossingpoeder met behulp van een heat tool komen aan de orde. Dus we proberen jou hier zoveel mogelijk uit te leggen. Deze video’s zullen veelal in het Engels zijn. Waarom in het Engels, dat lees je hier…

Video’s en Tutorials

Hoe maak je?? (Op zijn Engels”How to”)
Omdat er heel veel op internet zijn heel veel tutorials te vinden, hebben wij een selectie voor je gemaakt. Daarom hebben wij zoveel mogelijk bruikbare en duidelijke minicursussen voor je op een rij gezet. Veelal hebben wij sprekende video’s op onze site neergezet. Maar een tutorial kan ook uit een bestand of document bestaan. Je kunt deze downloaden van onze site.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van deze tutorials. Ga voor een uitgebreid overzicht naar het menu Tips. Click op de gewenste onderwerp. Wij hopen dat je wat aan deze leerzame instructies en demonstraties hebt. Liever te veel dan te weinig, want je leert constant bij. Omdat technieken en materialen ook zich blijven ontwikkelen.

 

“How to” vragen?

Dus heb je vragen over producten die we niet hier hebben uiteengezet. Of zie je graag voor andere hobbygenoten een andere tutorial kan worden bijgevoegd. Neem gerust contact met ons op.  Omdat binnen onze hobby veel gebruik gemaakt wordt van diverse materialen en gereedschappen, kan je wel wat tips gebruiken. Hierdoor moet je vaak goed zoeken over bruikbaarheid en juiste inzetbaarheid van je middelen. Wij willen zoveel mogelijk kennis en kunde met elkaar delen over onze hobby en de producten die je hierbij ondersteunen. Dit allemaal om het plezier dat je er aan kan beleven te vergroten. En misschien ontdek je dan hoe iemand net op een ander manier zijn spullen gebruikt, waar je zelf nou net niet aan gedacht hebt. Daarom hopen we dat je het hier vind.

 

“How to use” een Crop-a-dile?

 

“How to use” een heat tool bij (bijvoorbeeld) embossing

Hoe gebruik je een Fuse tool

“How to use” de Stamp Master