Mixed media artikelen

Mixed Media Artikelen

Onze mixed media artikelen vind je overzichtelijk hier in onze webshop. En eigenlijk is dat ook niet waar, want eigenlijk kan je van alles gebruiken voor mixed media. Verzamel zelf foto’s, plaatjes uit kranten en tijdschriften. Zoek naar boekpagina’s, bladmuziek, snoeppapiertjes , trein- of andere toegangskaartjes, stof, wol, touw, lint, karton, knoopjes, tape. En ga zo nog maar even door! Laat je fantasie de vrije loop! Werkelijk alles kan je voor deze hobby gebruiken!

Mixed media artikelen in onze online hobbywinkel

 

Mixed media artikelenMixed media artikelen - Dyllusion paints

De artikelen die je dan bij ons vindt, is alles wat je nodig hebt om tot je uiteindelijke werkstuk of creatie te komen. Dus wij hebben al deze artikelen overzichtelijk voor je in de productcategorieën neergezet. In alle andere categorieën zoals, stempels, embelishments en decoraties vind je uiteraard ook artikelen die je voor jouw mixed media kan gebruiken. Doordat er vele stijlen zijn, kun je je het beste laten inspireren door de vele blogs op internet. Van shabby chique, tot classic. Ook op youtube zijn vele tutorials (demonstraties) te vinden.

Waar moet je aan denken bij Mixed media artikelen?

Inkt, stempels, distressinkt, Gesso, structuur pasta, embossingpoeder, gel medium, tape,  kleurpotloden, markers en stiften, scrappapier, (acryl)verf, pastelkrijt. Maar ook ecoline, oliekrijt, daubers, aqua penselen kortom je kan alles gebruiken. Vergeet niet een goede craftsheet ter bescherming van je werkoppervlak. Dus leef je uit, maar het is makkelijk om je werkblad toe te takelen, kijk hier voor onze craftsheets.

 

Waar kunnen mixed media artikelen op worden gebruikt?

Ook hier zijn, zoals je ongetwijfeld al verwacht de mogelijkheden eindeloos. Mixed media wordt vaak toegepasst op karton, hout, canvas en spieramen maar is ook heel geschikt om te doen op papier voor bijvoorbeeld albums, planners, project life en scrapbooking. Lijst je creatie eens in en je hebt een eigen schilderij. Het werken met Yupo papier behoort ook tot de mogelijkheden. Het is papier met ongekende mogelijkheden en vooral voor de mixed media geschikt. Daarom hebben wij deze ook in onze webshop.

 

Technieken die je gebruikt in mixed media

Nat in nat met inkt en verfen, spetteren, sprayen met zgn. misting sprays, sjabloneren. Maar ook distressen, blenden en vervagen met penselen en kwasten, drogers (föhn of heattool). Ook hier is alles geoorloofd en experimenteer volop, want je krijgt vaak de meest verrassende resultaten. Houd alleen een beetje rekening met welke mixed media artikelen in water oplosbaar zijn of die elkaar afstoten. Dit geeft je gewoonweg meer controle over je uiteindelijke resultaat en welk effect je wilt bereiken.

 

Geef een antwoord

Winkelwagen