Tonic Studios – Tim Holtz media tool set

 14,95

Deze media tool set bestaat uit:
Een Media schraper waarmee je eenvoudig materialen zoals verf en lijm van het anti-slip silicone matje verwijdert dat bij de Glass Media mat geleverd wordt.
De liniaal is zo ontworpen dat je in combinatie met de Tim Holtz Glass Mat perfect rechte lijnen en hoeken kunt maken. Aan een zijde beschikt de liniaal over een metalen strip waarlangs je kunt snijden. De andere zijde gebruik je om lijnen te tekenen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2124E Categorieën: , , Tags: ,

Deze media tool set bestaat uit:
Een Media schraper waarmee je eenvoudig materialen zoals verf en lijm van het anti-slip silicone matje verwijdert dat bij de Glass Media mat geleverd wordt. De schraper heeft een ergonomische grip waardoor hij prettig in de hand ligt.
Een Media edge; deze 35 cm lange liniaal is gemaakt van transparant polycarbonaat waardoor hij stevig en duurzaam is. De liniaal is zo ontworpen dat je in combinatie met de Tim Holtz Glass Mat perfect rechte lijnen en hoeken kunt maken. Aan een zijde beschikt de liniaal over een metalen strip waarlangs je kunt snijden. De andere zijde gebruik je om lijnen te tekenen.