Workshops

Toont alle 5 resultaten

Workshops

Bij de Hobby Factory geven we natuurlijk ook  creatieve workshops. Een workshop is een superleuk uitje. Voor jezelf of voor ieder denkbaar gezelschap.  Je kunt het echt zo gek niet bedenken of je kunt je er wel creatief mee bezig houden.Vanuit Amsterdam, Alkmaar is Purmerend maar 20 minuten rijden.

Schrijf je hier in!
Altijd al interesse gehad in het volgen van een creatieve workshop of vind je het leuk om creatief te zijn? Dan is een creatieve workshop van hobby factory echt een aanrader. Wij geven vele creatieve workshop op allerlei gebieden, kijk maar naar ons aanbod Ook mensen zonder enige kennis van hobby materialen of creatieve ervaring kunnen meedoen aan onze workshops.

Workshops Amsterdam, Zaandam, Hoorn en Alkmaar

Of misschien wel ergens anders, Ook dat behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij jouw op het bedrijf of bij de vereniging laat het ons weten en we maken een speciaal programma in samenspraak met je. Stuur ons een mailtje webshop@hobby-factory.nl en we gaan met jouw wensen aan de slag.

Alles inbegrepen

Doordat de prijs voor een workshop all inclusive (m.u.v. tape/lijm) is, hoef je nergens aan te denken. Dus alles inbegrepen. Je bent er dus volledig even uit. Voor al het materiaal zorgen wij. Ook voor eventuele lunch of een drankje wordt uiteraard gezorgd en alles is bij ons in de prijs inbegrepen.

Haal je creativiteit naar boven met een veelzijdige creatieve workshop

Onze workshops geven wij in een leuke, vrije, informele, gezellige en leerzame sfeer, waarbij je het zelfgemaakte creaties natuurlijk trots mee naar huis neemt. We geven onze workshops op vele locaties.

We geven workshops met open inschrijving in de diverse seizoen. Vaak staan de creaties die je gaat maken in het teken van het seizoen. Meestal zijn er 2 of 3 data waar je uit kunt kiezen. De kosten variëren van  € 7,50 tot € 25,- altijd incl. materialen en kopje thee of koffie.

Groepsworkshop

Ben je met meer dan 7 personen en wil je een privé-workshop? Dat kan. In overleg kunnen we alles maken eventueel gecombineerd met lunch,  high tea of wat anders? Informeer naar de mogelijkheden, het kan eventueel op locatie, bij iemand thuis of op kantoor.

Er is keuze uit vele creatieve, kunstzinnige workshops. Je kunt kiezen uit waanzinnig veel materiaal, om hebberig van te worden. Creaties van brocant en kitsch tot klassiek, lekker hip en trendy, helemaal in je eigen stijl….het kan allemaal. Dus neem contact op!